Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ελαφονήσι -Κρήτη











.Το Ελαφονήσι σίγουρα σε αποζημιώνει για την μεγάλη και λίγο δύσκολη διαδρομή που χρειάζεται να κάνεις μέχρι να φτάσεις εκεί .Πριν αρκετά χρόνια η προσέγγιση ήταν δυσκολότερη μιας κι έπρεπε να διασχίσεις γύρω στα 12 χλμ χωματόδρομο πράγμα που ήταν μια δοκιμασία για γερά νεύρα λόγω της ζέστης και της σκόνης που κατάπινες ...το αποτέλεσμα πάντως σε αποζημίωνε για την ταλαιπωρία αυτή .Οι συγκεκριμμένες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί λίγο πριν δύσει ο ήλιος και δυστυχώς δεν φαίνονται τα καταπληκτικά χρώματα που παίρνει η θάλασσα στο πρωινό φως .Σίγουρα αξίζει να κάνει κάποιος αυτήν την εξόρμηση γιατι και η διαδρομή αλλά και το τέρμα της είναι καταπληκτικά και αλησμόνητα !

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένα Χανιά και ονειρικό Ελαφονήσι!Χαλάλι η διαδρομή. Αξίζει τον κόπο. Με μόνο μειονέκτημα πως τα τελευταία χρόνια άρχισε να φθάνει κι εκεί η τουριστική ομπρέλα και ξαπλώστρα.Δυστυχώς έχουμε έναν μοναδικό τρόπο να χαλάμε ό,τι όμορφο έχουμε σ'αυτή τη χώρα.Κάνω κάθε χρόνο διακοπές στην Κρήτη και δεν την χορταίνω...Λυπάμαι όμως που βλέπω πως μπροστά στο κέρδος έχουν καταστραφεί πολλά όμορφα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι είναι Μαρία ..εγώ είχα την τύχη να το δώ το μέρος όταν ήταν ακόμη παρθένο και ειλικρινά με στενοχωρεί αυτή η διαφορά ! ολα στον βωμό του κέρδους λοιπόν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή